19 Temmuz 2015 Pazar

Lipton Akıllı Çay Bardağı Oyunu Rekor Kırıyor

 

Lipton'un demleme çay reklamları için yaptığı ilginç ve bir kadar da imkansız gibi gelen oyunlarından birisi olan akıllı çay bardağı oyunu birçok çocuk ve yetişkin tarafından beğeni ile oynanmaya devam ediyor. Yine Lipton'un yaptığı herşeyi bilen kadın oyunu gibi bu oyunda aklınızdan tuttuğunuz herşeyi bilebiliyor inanamayacaksınız ama gerçekten biliyor. :)

 

 

Akıllı çay bardağı oyununu kısaca inceleyecek olursak; Bardağımız sizlere toplam 20 farklı soru soracak tabi bunun öncesinde aklınızdan özel olmayan bir cisim / obje tutmanız gerekecek sonrasında ise belirttiğimiz gibi aklınızdan tuttuğunuz cisimi bulmak için sorular sorulmaya başlayacak. Sizder evet hayır genelde nadiren ve ilgisi yok gibi seçenekler arasından uygun olanı seçerek tüm soruların tamamlanmasını bekleyeceksiniz. 20. soruya geldiğinizde akıllı çay bardağı kafasında verdiğiniz soruları kafasında toparlayacak ve sizin tuttuğunuz şeyi bulacaktır. Peki bulamaz sa ? Evet doğru söylüyorsunuz sizin verdiğiniz cevaplara doğrultusunda bazen sorulara doğru sonuç veremiyor bu gibi durumlarda ise sizden 5 soru hakkı daha isteyecektir soracağı beş yeni soruyada doğru cevap verdikten sonra %98 ihtimalle aklınızdaki cisimi veya herneyse bunu bulacaktır. Rekor derecede oynanma seviyesine ulaşan bu oyunda herhangi bir hile hurda yok aslında Facebook için online oynanması için tasarlanmış ama flash oyun sitelerinde de sorunsuz oynanabiliyor.

 

 

Sonuç olarak Lipton bu tarz oyunlarla ne kadar sevilen bir marka olduğunu müşterilerine kanıtlamayı başarıyor. Herşeyi bilen kadın ve akıllı çay bardağı oyunları bunlara en iyi örnek umarız ilerleyen dönemlerde akıllı çay bardağı gibi daha fazla oyun ortaya çıkar ve bilerde keyifle oynamaya devam ederiz.

 

Sende Oynamak için Hemen Tıkla: http://www.kitoyun.com/lipton-herseyi-bilen-akilli-cay-bardagi.html

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder